page_banner

produk

Ferrous Sulfate Monohydrate (5-20 mesh)

Katrangan singkat:

Iku gampang kanggo ngoksidasi dadi coklat kuning dhasar ferric sulfat kang angel larut ing banyu ing udhara lembab.Larutan banyu 10% ngandhut asam kanggo lakmus (nilai pH kira-kira 3,7).Nalika digawe panas nganti 70 ~ 73 ℃, 3 molekul banyu bakal ilang;nalika digawe panas nganti 80 ~ 123 ℃, 6 molekul banyu bakal ilang;nalika digawe panas kanggo ndhuwur 156 ℃, iku bakal rubah menyang dhasar ferric sulfat.


Detail Produk

Tag produk

Gambaran Umum Produk

Gampang larut ing banyu (1g / 1.5ml, 25 ℃ utawa 1g / 0.5ml banyu sing nggodhok).Ora larut ing etanol.Reduktif.Iki decomposed dening panas dhuwur lan ngeculake gas beracun.Ing laboratorium, bisa dipikolehi kanthi reaksi solusi tembaga sulfat karo wesi.Iku bakal weathered ing udhara garing.

Item tes Nilai unit
Kemurnian ferrous sulfate monohydrate ≥91,4%
Kemurnian saka ferrous ≥30%
Pb (timbal) MAX20 ppm
As (arsenik) MAX2 ppm
Cd (krom) MAX5 ppm

Gambar Produk

Fungsi lan nggunakake

Digunakake kanggo nggawe uyah wesi, pigmen oksida wesi, mordant, agen pembersih banyu, pengawet, disinfektan, lsp;

Sacara medis, digunakake minangka obat anti anemia, astringen lokal lan tonik getih, sing bisa digunakake kanggo mundhut getih kronis sing disebabake dening hysteromyoma;Reagen analitik lan bahan mentah kanggo produksi ferit;

Besi fortifier minangka aditif feed;

Ing tetanèn, bisa digunakake minangka pestisida kanggo nyegah smut gandum, scab saka apples lan pears lan rot saka wit woh;Bahan sing bisa ditonton digunakake minangka suplemen nutrisi, kayata fortifier wesi lan pewarna woh lan sayuran.

Uga bisa digunakake minangka pupuk kanggo mbusak lumut lan lumut saka batang wit.Iki minangka bahan mentah kanggo manufaktur oksida wesi magnetik, oksida wesi abang lan pigmen anorganik biru wesi, katalis wesi lan poliferik sulfat.

Kajaba iku, uga digunakake minangka reagen kromatografi.

pambuka

Rumus kimia: FeSO4 · H2O

No. HS Pabean: 28332910

Nomer CAS: 17375-41-6

EINECS No.: 231-753-5

Standar eksekutif: Hg / t2935-2006

Penampilan: partikel putih abu-abu

Ukuran: gedhe (5-20 mesh)

Packaging lan panyimpenan

Ing mangsa panas, umur beting 30 dina, rega murah, efek decolorization apik, kembang alum flokulasi gedhe lan sedimentasi cepet Paket njaba yaiku: tas anyaman 50kg lan 25kg.Ferrous sulfate digunakake digunakake ing perawatan saka bleaching lan dyeing lan electroplating banyu limbah.Iku flocculant pemurnian banyu efisien, utamané dipigunakaké ing perawatan decolorization saka bleaching lan dyeing banyu sampah, karo efek sing luwih apik;Bisa digunakake minangka bahan baku saka ferrous sulfat monohydrate, kang digunakake digunakake ing industri feed;Iki minangka bahan baku utama polimer ferric sulfate kanthi flocculant efisiensi dhuwur kanggo banyu limbah elektroplating.

Pancegahan kanggo operasi

Operasi tertutup, knalpot lokal.Nyegah bledug saka metu menyang udhara bengkel.Operator kudu nampa latihan khusus lan strictly tundhuk karo prosedur operasi.Disaranake operator nganggo topeng bledug Filter self-priming, kaca tingal safety kimia, asam karet lan sandhangan tahan alkali lan asam karet lan sarung tangan tahan alkali.Nyingkiri generasi bledug.Aja kontak karo oksidan lan alkali.Dilengkapi peralatan perawatan darurat bocor.Wadah kosong bisa ninggalake bahan sing mbebayani.Pancegahan panyimpenan: simpen ing gudang sing adhem lan berventilasi.Tetep adoh saka sumber geni lan panas.Nglindhungi saka langsung suryo srengenge.Paket kasebut kudu disegel lan bebas saka kelembapan.Bakal disimpen kanthi kapisah saka oksidan lan alkali, lan panyimpenan campuran ora diidini.Wilayah panyimpenan kudu dilengkapi bahan sing cocog kanggo ngemot bocor.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita